Royal Q robot ni sangat best gaiss, sebab robot ni boleh bantu korang trade kripto untuk dapatkan profit. Entri ni saya akan review robot royal q ni sebaik mungkin.

Pernah terlibat dalam aktiviti trading?

Kalau cara manual, korang kena tengok graph..kena analisa graf ,tengok naik turun dan sebagainya. Tak tido malam berjaga untuk pantau kenaikan graf. Betulkan?

Kelebihan Royal Q Robot

Kelebihan Robot Royal Q ni antaranya robot ni boleh connect dengan akaun Binance. Binance ni satu platform untuk kita simpan coin/ matawang kripto. Kita boleh trade iaitu berjual beli kripto coin dalam ni. Dalam ni ada seller dan jugak buyer.

Boleh register dekat sini ya akaun RoyalQ:

https://raqsy.com/s/F2ZJ7

Robot ni akan tradekan / jual beli koin yang ada dalam binance kita. Jangan risau robot ni hanya mampu trade coin sahaja. Robot ni tidak boleh keluarkan duit dari akaun binance kita. Ringkas kata robot ni “selamat”. Kita guna API dan secret key yang binance bagi untuk hubungkan akaun binance dan app robot royal q 

Robot ni akan trade jika kita masukkan modal dalam binance. Nak jual beli ni kita perlukan modal. Robot akan beli koin dengan harga murah, dan akan jual pada harga mahal. Dekat sini kita akan dapat profit.

Bestnya gais robot ni bekerja 24 jam sehari 7 hari seminggu. Robot tak tido..asal profit je dia kaut. Setting profit semua kita boleh adjust berdasarkan bajet yang kita ada.

Nanti saya akan cerita kelebihan robot ni lebih details.

Kalau ada yang masih tak tahu apa itu matawang kripto, saya terangkan kat sini.

Pernah dengar bitcoin? Pernah dengar Etherium? Jika pernah..itu lah salah satu mata wang kripto / matawang digital.

Bitcoin antara matawang digital yang pertama, awal kemunculan dalam tahun 2019, ramai yang kata bitcoin ni scam. Asal benda baru..kata scam. Haha. Tapi bukan salah mereka yang kata begitu, sebab pada masa itu teknologi bitcoin ni masih tidak dapat difahami dengan baik.

Namun, melihat keadaan sekarang, ramai telah sedar akan nilai bitcoin ni. Harga untuk 1 bitcoin sekarang ni telahpun mencecah RM230,000 untuk 1 coin. Walhal awal kemuculan hanyalah sekitar beberapa dollar USD.Harga Bitcoin pada 2017, sekitar 5000 USD/ coin , kalau ditukar ke RM dalam RM20,000. Pun ramai yang kata SCAM.

Untuk makluman, ramai ahli-ahli perniagaan terkenal seperti Elon Musk, syarikat-syarikat korporat, dan negara Singapore telah pun membeli bitcoin ni dari awal lagi sebagai pelaburan.

Mereka sedar akan nilai pelaburan yang mereka buat..suatu hari nanti pulangan yang mereka akan dapat berganda-ganda! Ramai individu yang faham dan terdedah awal dengan dunia kripto ni telah menjadi kaya raya, bayangkan mereka dapatkan coin ni pada harga yang cukup murah kemudian beberapa tahun kemudian, harga coin naik mencanak dan mereka pun jual. Mereka dapat pulangan yang berganda-ganda gais..

Kalau kita masih tak nampak dan anggap perkara ni scam, memang kita takkan berubah sampai bila-bila

Part2

Adakah kita sudah terlambat?

Jawapannya belum. Kerana teknologi matwangkripto ni makin hari makin canggih. Banyak koin yang dikeluarkan mempunyai nilai tersendiri, misalnya boleh membuat pemindahan yang lebih pantas , dan penghasilan matawangkripto ni lebih mesra alam.

Jadi, korang boleh mula menyimpan matawangkripto ni sebagai asset digital/ pelaburan untuk jangka masa panjang. Beli koin dan simpan…bila harga naik korang boleh jual dengan harga tinggi!. Mesti korang tertanya-tanya dekat mana nak jual dan siapa nak beli?

Nilai matawangkripto ni bergantung kepada demand dan supply. Jika ramai yang demand, maka harga akan naik. Transaksi ni boleh dibuat dengan menggunakan akaun Binance, salah satu paltform untuk simpan koin dan jugak untuk urusan jual beli kripto.

Sebenarnya banyak lagi platform yang menyediakan tapak untuk jual beli matawang digital ni.

Kalau korang belum lagi ada akaun binance boleh daftar sini. 

https://accounts.binance.me/en/register?ref=149566369

Proses pendaftaran sangat mudah, cuma perlukan verifikasi ic / lesen memandu. Perkara ni penting untuk memastikan korang ikut polisi yang binance tetapkan. Mereka di Binance sangat titikberatkan soal keselamatan pengguna akaun, supaya nanti akaun korang tidak mudah diceroboh oleh pihak scammer

Akaun Binance ni menyenaraikan lebih daripada 50 koin. Jadi korang boleh beli dan pilih koin yang korang nak. Contohnya Koin Cordano, harga semasa adalah $1.55 USD/ Coin.

Di jangka harga COrdano ni akan meningkat dari masa ke semasa. Beli pada harga murah, misalnya sekarang USD 1.55, jual pada harga 10.00 USD, korang dah untung USD 8.45

Itulah matawang kripto.

Nanti korang akan dapat tengok sendiri turun naik graf market dalam binance.

Binance_akaun
Akaun Binance

Cara Setting Robot Royal Q untuk profit

Korang boleh tengok video kat bawah berkenaan dengan term-term yang ada dalam royalq bot.